facebook tracking
Våra tjänster

Fastighetsmäklare

Connect
Vi ger våra mäklare förutsättningar att lyckas.

Svensk Fastighetsförmedling kan erbjuda dig unika förutsättningar för att lyckas.

Våra medarbetare motiveras av att överträffa kundens förväntningar och utmana sig själva. Du är mån om din personliga utveckling och vill vara en viktig spelare i ett framgångsrikt lag. 

Hos oss tar du bland annat kunna ta del av marknadens största kundregister, vår försäljningsmetod, moderna digitala system, egna jurister och marknadsavdelning samt ett minst sagt välkänt varumärke.

Dessutom kommer du att kunna dra nytta av gemenskapen och den väletablerade erfarenheten som finns inom kedjan över hela landet.

Se våra lediga tjänster nedan eller kontakta HR på hr@svenskfast.se för fler möjligheter.


Se våra lediga mäklarjobb

Lediga jobb

Vår kultur

Hos oss står människan i fokus och vi sätter stort värde i att utveckla både individ och grupp. Vi tror på ansvarstagande för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle samt stöttar våra kollegor i att förena jobb med fritid. Därför har vi under flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. 

Våra värdeord genomsyrar arbetet och genom just engagemang, nytänkande, omtänksamhet och affärsmässighet når vi vår målsättning - att vara Sveriges bästa fastighetsmäklare!

Jobbar du redan på Svensk Fastighetsförmedling?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@svenskfast.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor