Ge dig själv rätt förutsättningar att lyckas. Redan nu.

Bli studentambassadör hos Svensk Fastighetsförmedling

Skaffa dig försprång!

Att göra sin praktik under ett sommarlov eller semesterperiod är inget vi rekommenderar. Som snart nykläckt mäklare ska du vara där det händer - när det händer. 

Under din studietid kan vi erbjuda dig att göra praktik i våra bobutiker. Du skaffar dig praktisk erfarenhet och en branschkännedom dina klasskompisar bara kan drömma om. Vill du ta det ett steg till - då ansöker du till platsen som studentambassadör!

Vad innebär det?

Vårt ambassadörsprogram innebär att du gör hela din praktik i en bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling. Här delar du vardagen med mäklarna och är involverad i det dagliga arbetet.

Under tiden fungerar du som vår ambassadör ute på skolorna. Du får medverka och vara med och arrangera studentevents och representera SF i alla lägen. Kanske rekryterar du dina kompisar till oss också och får betalt för det!

Förutom den erfarenhet du skaffar dig i bobutiken bjuder vi även in dig till utbildningar, föreläsningar och andra aktiviteter som kommer ligga till grund för dig och din framtida framgång som fastighetsmäklare.

 

Ta chansen och bli en av oss!

Platserna är begränsade. Vi arbetar löpande med rekryteringen så ansök via länken redan idag!

Ansök här
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor