facebook tracking
Våra tjänster

Franchisetagare

Connect
Brinner du för ledarskap, utveckling och att driva affären?

Under 2017 förmedlade vi drygt 30 000 bostäder. Svensk Fastighetsförmedling växer och tar marknadsandelar på flera platser i landet. Därför söker vi nu fler franchisetagare.

Som franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling ges du förutsättningarna för att lyckas professionellt och affärsmässigt. Du har förutom, ett välkänt och uppskattat varumärke i ryggen, även ett gediget stöd av den centrala organisationen gällande exempelvis juridik, marknad, IT, kundvårdssystem, försäljning och HR.

Om du trivs i branschen, brinner för försäljning och ledarskap samtidigt som du vill ta nästa steg i din personliga utveckling är du välkommen att kontakta oss.

Andreas Moritz, försäljningschef 
072-225 71 11
andreas.moritz@svenskfast.se

Eva Karlsson, försäljningschef
070-218 55 08
eva.karlsson@svenskfast.se

Olof Widaeus, försäljningschef
072-504 96 59
olof.widaeus@svenskfast.se

 


Se våra lediga franchiseplatser

Möt några av våra franchisetagare

Vår kultur

Hos oss står människan i fokus och vi sätter stort värde i att utveckla både individ och grupp. Vi tror på ansvarstagande för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle samt stöttar våra kollegor i att förena jobb med fritid. Därför har vi under flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. 

Våra värdeord genomsyrar arbetet och genom just engagemang, nytänkande, omtänksamhet och affärsmässighet når vi vår målsättning - att vara Sveriges bästa fastighetsmäklare!

Jobbar du redan på Svensk Fastighetsförmedling?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@svenskfast.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor